Nytt och inflyttningsklart bostadsområde på Edsgatan

Ett nytt bostadsområde har tagit plats på Edsgatan. De 15 moderna radhusen som tillhör brf Edsgatans park är belägna intill sjön Alstern med naturen runt knuten.

Med vilsam utsikt mot sjön Alstern har Edsgatan park, ett nytt bostadsrättsområde, vuxit fram. De 15 radhusen, som har grå respektive röd träfasad, smälter in bra på Edsgatan, där bebyggelsen växer fram allt mer.

Modernt

Bostäderna, som samtliga har två våningsplan och 132 kvadratmeter, har ett modernt och stilrent uttryck med vita väggar, svarta innerdörrar och trappräcken i glas. Samtidigt ger de en lantlig känsla med ljus ekparkett i vardagsrum och kök. De som flyttar in får själva välja om de vill ha samma parkett i sovrummen eller om de föredrar textilmatta.

Vardagsrummet är väl tilltaget och ger en känsla av rymd, då det är placerat i direkt anslutning till köket och har en extra takhöjd.

– Vardagsrummet leder ut mot en stor altan och från ett av sovrummen finns en fransk balkong, berättar Linnea Grahn, nyproduktionsmäklare på Fastighetsbyrån.

Bostäderna har tre sovrum, varav det största har egen walk-in-closet. Från ett av sovrummen går ett litet loft som nås med stege. På övervåningen finns även ett allrum.

De två badrummen har dusch, golvvärme, handdukstork samt tvätt- och torkmöjligheter. I hallen finns det gott om plats för avhängning i både garderob och klädkammare. Hallen i entrén har ett granitkeramikgolv, som sedan återkommer i de vitkaklade badrummen.

Varje bostad får en carport med elbilsladdare och ett eget förråd.

– Inflyttning på södra området sker i sommar och än finns flera bostäder kvar, avslutar Linnea.

Helena Lundberg

 helena@svenskmediakonsult.se