Ny satsning med Fastighetsmarknadens app

Fastighetsmarknadens redaktör Lisa Harkman med nya appen. Foto: Helena Lundberg

En del i Fastighetsmarknadens digitala satsning är den nya applikationen. Med appens hjälp blir vi än mer tillgängliga och når ut ännu bättre med våra nyheter. Appen finns tillgänglig, helt utan betalväggar, till alla surfplattor och smarttelefoner.

DIGITALT. Goda råd är möjligtvis dyra, men goda nyheter ska självklart komma gratis. Fastighetsmarknaden har länge varit en populär, oreligiös och opolitisk gratistidning som delas ut i brevlådor och tidningsställ i södra Värmland – med ambitionen att läsningen ska finnas tillgänglig för alla.

Som många redan noterat har vår hemsida sedan en tid tillbaka uppdaterats där våra nyheter och personliga reportage går att läsa i flödet.

– Det var en satsning vi gjorde under pandemin för att göra det enklare för alla att hitta till läsningen, säger Joachim Svärdh, vd på Fastighetsmarknaden. 

Med sökfunktionen hittar du enkelt till alla våra nyheter.

Ladda ner

Vi kommer vidare att fortsätta satsningen på den lokala journalistiken och möjligheterna att kunna leverera fler dagsfärska nyheter.

Nu blir läsningen ännu enklare när vi dessutom lanserar vår nya applikation som finns tillgänglig till alla surfplattor och smarttelefoner. Sök bara på Fastighetsmarknaden i App Store eller Google Play för att ladda ner.

Gratis

Här finns allt tillgängligt direkt i din enhet och med aviseringar påslaget missar du inga nyheter. Appen är helt gratis att ladda ner, innehåller inga betalväggar och kräver inte någon inloggning.

Vi hoppas att du gillar våra nya läsmöjligheter – och självklart går det även fortfarande att bläddra i vår e-tidning för den som vill, under fliken Papperstidningen.

Har du andra önskemål kring hemsidan eller appen? Hör av dig! Glöm inte heller att tipsa oss om det är något du vill att vi skriver om. Och du, du har väl inte missat att vår systertidning KHaktuellt också har fått en egen app?

Trevlig läsning!

Helena Lundberg

 helena@svenskmediakonsult.se