Fastighetsmarknaden har blivit med app

Fastighetsmarknadens redaktör Erik Lundh med nya appen. /Foto: Lovisa Hallqvist

Du har väl inte missat att Fastighetsmarknaden nyligen lanserat en alldeles egen app? Som en del i ledet att bli Värmlands mest tillgängliga tidning är det nu enklare än någonsin att ta del av intressanta nyheter. Applikationen går att ladda ner på alla surfplattor och smarttelefoner, helt utan betalväggar. Skaffa den du med och undvik att gå miste om dagsfärska nyheter!

DIGITALT. De säger att goda råd är dyra, men goda nyheter tycker vi ska komma gratis. Fastighetsmarknaden har länge varit en populär, religiöst och politiskt obunden, gratistidning. Vi vänder oss till alla och fokuserar på positiva nyheter – som en motvikt till det ofta negativa nyhetsflödet idag.

Tidningen delas ut i brevlådor och tidningsställ i södra Värmland – med ambitionen att läsningen ska finnas tillgänglig för alla.

Som många redan noterat har vår hemsida sedan en tid tillbaka uppdaterats där våra nyheter och personliga reportage går att läsa i flödet.

– Det var en satsning vi gjorde under pandemin för att göra det enklare för alla att hitta till läsningen, säger Joachim Svärdh, vd för Fastighetsmarknaden. 

Med sökfunktionen hittar du enkelt till det du letar efter.

Lansering

Efter lanseringen av vår nya applikation har Fastighetsmarknaden kunnat ta även nästa stora kliv digitalt. Med appens hjälp blir våra nyheter allt mer tillgängliga och vi kommer kunna fortsätta satsningen på den lokala journalistiken och fler dagsfärska nyheter. Med aviseringar påslaget missar du heller inga nyheter.

Appen finns tillgänglig till alla surfplattor och smarttelefoner, sök bara på KHaktuellt i App Store eller Google Play för att ladda ner.

Tipsa oss

Appen är helt gratis att ladda ner, innehåller inga betalväggar och kräver ingen inloggning.

Självklart går det även fortsättningsvis att bläddra i vår e-tidning för den som vill, under fliken Papperstidningen.

Har du andra önskemål kring hemsidan eller appen? Hör av dig! Glöm heller inte att tipsa oss om det är något du vill att vi skriver om.

Och du, du missar väl inte vår andra tidning KHaktuellt som också har fått en egen app?

Trevlig läsning!

Helena Lundberg

 helena@svenskmediakonsult.se